Fanøs 8. Marts - Ja til Kvindekraft

Fanøs 8. marts fik et overskud i år - og halvdelen af det overskud havde vi besluttet os for skulle gå til projektet Walking for Water (det går ud på at bygge brønde i visse vestafrikanske landsbyer).


Det blev til 1.000 kr. Som vi har overført til W4W - og da jeg spurgte Charlie Uhldal Christensen: hvad kan man få for 1.000 kr. til sådan et projekt? Så fik jeg dette svar


"For 1000 DKK kan vi finansiere ca.
4/5 af en 2500 liters vandtank ELLER
160 meter stigerør ELLER
2,5 stk. (150w X 21v) solar paneler."


Og det er da vildt meget!!! synes du ikke?


SÅ TUSIND TAK TIL JER DER KOM OG FEJREDE 8. MARTS SAMMEN MED OS OG PÅ ANDEN MÅDE HAR STØTTET DAGEN OG SAGEN
Sikken dejlig 8. marts vi havde på Fanø. Det var en FED eftermiddag!


Tusind tak Lene, Allan, Pernille, Rikke, Carina og Rebecca for supergodt samarbejde. Tak til Ole fotograf - jeg glæder mig til at se dine fotos.


Tak til Inken fra Foreningen De Utrolige for hjælp til børnehjørnet, tak til Helge for guitar, Jens Peder for fortællingen om Henriette, Charlie fra Walking for Water der fortalte om sit brøndprojekt i Afrika, til Ladyband AllStars Las Alternativistas, til videohilsen fra FSTB = Foreningen til Støtte for Transkønnede børn, til TV Syd og Fanø Posten for at komme forbi. Og tak til Jer der kom og var den del af dagen.


Tak også til Club Fanø og Fr. Aafeldts Krimkramserier for præmier og gaver, Fanø Ugeblad for godt samarbejde og gode priser, til TV Fanø for gratis annoncering (og for at komme på selve dagen),Fanø Hallen for godt værtsskab, Spar Fanø for at vi kunne købe på klods, SuperBrugsen for vand (ja det lyder måske åndsvagt; men hvem ved. I dele af Sydafrika har der været vandrationering, Rom har også i perioder haft vandmangel) og Kulturelt Samråd Fanø for økonomisk støtte

KONTAKT OS

Ragnhild Kallehauge tlf. 61 44 23 37

Allan Buch Nielsen tl. 60 63 95 42

Lene Kaltwasser 42 80 19 02

FØLG OS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes